Sponsoren

Nh1816 & Vrolijk Verzekeringen

Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar die zich onderscheidt door een stabiel beleid en innovatieve oplossingen zoals digitalisering van de verzekeringspolis en optimalisering van relatiebeheer. Samen met de lokale adviseurs worden goede doelen projecten gefaciliteerd en gefinancierd.

Arend Vrolijk is eigenaar van Vrolijk fd (financiële dienstverlening), met vestigingen in Andijk en Enkhuizen. Samen met Nh1816 is Vrolijk trotse hoofdsponsor van het evenement.  Arend: "Ik vind dit een mooie manier om met ons bedrijf bij te dragen aan het welzijn van West-Friesland."


Regiobank

Met ruim 530 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op uw situatie in te gaan. Ook Regiobank steunt de Westfriese Struuntocht.

Westfriesland Fonds

Het Westfriesland Fonds verleent financiële steun aan projecten die mensen bij elkaar brengt, hoe klein ook. Wij steunen initiatieven op een breed maatschappelijk terrein. Het Westfriesland Fonds steunt de Westfriese Struuntocht met een mooie bijdrage.